Privacybeleid

Ingangsdatum: 03 januari 2019

Big Dream Boatman Coron ("ons", "wij" of "onze") beheert de https://www.BigDreamBoatmanCoron.com-website (hierna de "Service ").

Deze pagina informeert u over ons beleid met betrekking tot het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van persoonlijke gegevens wanneer u onze Service gebruikt en de keuzes die u aan die gegevens hebt gekoppeld.

We gebruiken uw gegevens om de Service te leveren en te verbeteren. Door de Service te gebruiken, gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van informatie in overeenstemming met dit beleid. Tenzij anders gedefinieerd in dit privacybeleid, hebben de termen die in dit privacybeleid worden gebruikt dezelfde betekenis als in onze algemene voorwaarden, toegankelijk via https://www.BigDreamBoatmanCoron.com

Definities

Service

Service is de https://www.BigDreamBoatmanCoron.com-website die wordt beheerd door Big Dream Boatman Coron

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens zijn gegevens over een levende persoon die kan worden geïdentificeerd aan de hand van die gegevens (of van deze en andere informatie die in ons bezit is of waarschijnlijk in ons bezit zal komen).

Gebruiksgegevens

Gebruiksgegevens zijn gegevens die automatisch worden verzameld, hetzij gegenereerd door het gebruik van de Service of door de Service-infrastructuur zelf (bijvoorbeeld de duur van een paginabezoek).

Cookies

Cookies zijn kleine bestanden die op uw apparaat (computer of mobiel apparaat) worden opgeslagen.

Verwerkingsverantwoordelijke

Verwerkingsverantwoordelijke betekent de natuurlijke of rechtspersoon die (alleen of samen of samen met andere personen) bepaalt voor welke doeleinden en op welke manier persoonlijke informatie wordt of zal worden verwerkt.

Voor het doel van dit privacybeleid zijn wij een gegevensbeheerder van uw persoonlijke gegevens.

Gegevensverwerkers (of dienstverleners)

Gegevensverwerker (of Dienstverlener) betekent elke natuurlijke of rechtspersoon die de gegevens verwerkt namens de Gegevensbeheerder.

We kunnen de diensten van verschillende Service Providers gebruiken om uw gegevens effectiever te verwerken.

Betrokkene (of gebruiker)

Betrokkene is elke levende persoon die onze Service gebruikt en het onderwerp is van Persoonsgegevens.

Informatie verzamelen en gebruiken

We verzamelen verschillende soorten informatie voor verschillende doeleinden om onze service aan u te leveren en te verbeteren.

Soorten verzamelde gegevens

Persoonlijke gegevens

Tijdens het gebruik van onze Service kunnen we u vragen om ons bepaalde persoonlijk identificeerbare informatie te verstrekken die kan worden gebruikt om contact met u op te nemen of om u te identificeren ("Persoonlijke gegevens"). Persoonlijk identificeerbare informatie kan omvatten, maar is niet beperkt tot:

  • E-mailadres
  • Voornaam en achternaam
  • Telefoonnummer
  • Adres, staat, provincie, postcode, plaats
  • Cookies en gebruiksgegevens
  •  

We kunnen uw Persoonsgegevens gebruiken om contact met u op te nemen met nieuwsbrieven, marketing- of promotiemateriaal en andere informatie die voor u interessant kan zijn. U kunt ervoor kiezen om geen of alle van deze berichten van ons te ontvangen door de afmeldlink of de instructies te volgen in elke e-mail die we sturen.

Gebruiksgegevens

We kunnen ook informatie verzamelen over hoe de Service wordt geopend en gebruikt ("Gebruiksgegevens").Deze Gebruiksgegevens kunnen informatie bevatten zoals het Internet Protocol-adres van uw computer (bijv. IP-adres), browsertype, browserversie, de pagina's van onze Service die u bezoekt, de tijd en datum van uw bezoek, de tijd die op die pagina's is doorgebracht, unieke apparaat-ID's en andere diagnostische gegevens.

Locatiegegevens

We kunnen informatie over uw locatie gebruiken en opslaan als u ons hiervoor toestemming geeft ("Locatiegegevens"). We gebruiken deze gegevens om functies van onze Service te bieden, om onze Service te verbeteren en aan te passen.

U kunt locatieservices op elk gewenst moment in- of uitschakelen via de instellingen van uw apparaat.

Cookiegegevens bijhouden

We gebruiken cookies en vergelijkbare trackingtechnologieën om de activiteit op onze Service te volgen en we bewaren bepaalde informatie.

Cookies zijn bestanden met een kleine hoeveelheid gegevens die een anonieme unieke identificatiecode kunnen bevatten. Cookies worden vanaf een website naar uw browser gestuurd en op uw apparaat opgeslagen. Er worden ook andere trackingtechnologieën gebruikt, zoals beacons, tags en scripts om informatie te verzamelen en te volgen en om onze Service te verbeteren en te analyseren.

U kunt uw browser de opdracht geven om alle cookies te weigeren of aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Als u echter geen cookies accepteert, is het mogelijk dat u sommige delen van onze Service niet kunt gebruiken.

Voorbeelden van cookies die we gebruiken:

  • Sessiecookies. We gebruiken sessiecookies om onze Service te laten werken.
  • Voorkeurscookies. We gebruiken voorkeurscookies om uw voorkeuren en verschillende instellingen te onthouden.
  • Beveiligingscookies. We gebruiken beveiligingscookies voor veiligheidsdoeleinden.
  •  

Gebruik van gegevens

Big Dream Boatman Coron gebruikt de verzamelde gegevens voor verschillende doeleinden:

  • Om onze service te verlenen en te onderhouden
  • Om u op de hoogte te stellen van wijzigingen in onze Service
  • Om u in staat te stellen deel te nemen aan interactieve functies van onze Service wanneer u daarvoor kiest
  • Om klantenondersteuning te bieden
  • Om analyses of waardevolle informatie te verzamelen zodat we onze Service kunnen verbeteren
  • Om het gebruik van onze Service te controleren
  • Technische problemen opsporen, voorkomen en oplossen
  • Om u nieuws, speciale aanbiedingen en algemene informatie te verstrekken over andere goederen, diensten en evenementen die wij aanbieden die vergelijkbaar zijn met degene die u al heeft gekocht of waarover u heeft geïnformeerd, tenzij u ervoor heeft gekozen dergelijke informatie niet te ontvangen
  • t30>
  •  

Rechtsgrondslag voor de verwerking van persoonsgegevens onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als u uit de Europese Economische Ruimte (EER) komt, hangt de wettelijke basis van Big Dream Boatman Coron voor het verzamelen en gebruiken van de persoonlijke informatie beschreven in dit privacybeleid af van de persoonlijke gegevens die we verzamelen en de specifieke context waarin we verzamel het.

Big Dream Boatman Coron kan uw persoonsgegevens verwerken omdat:

  • We moeten een contract met u uitvoeren
  • U heeft ons hiervoor toestemming gegeven
  • De verwerking is in ons legitieme belang en wordt niet terzijde geschoven door uw rechten
  • Voor betalingsverwerking
  • Om te voldoen aan de wet
  •  

Bewaren van gegevens

Big Dream Boatman Coron bewaart uw Persoonsgegevens slechts zolang als nodig is voor de doeleinden uiteengezet in dit Privacybeleid.We zullen uw persoonlijke gegevens bewaren en gebruiken voor zover nodig om te voldoen aan onze wettelijke verplichtingen (bijvoorbeeld als we uw gegevens moeten bewaren om te voldoen aan de toepasselijke wetgeving), geschillen op te lossen en onze juridische overeenkomsten en beleid af te dwingen

Big Dream Boatman Coron bewaart ook Gebruiksgegevens voor interne analysedoeleinden. Gebruiksgegevens worden over het algemeen voor een kortere periode bewaard, behalve wanneer deze gegevens worden gebruikt om de beveiliging te versterken of om de functionaliteit van onze Service te verbeteren, of als we wettelijk verplicht zijn om deze gegevens voor langere perioden te bewaren.

Overdracht van gegevens

Uw informatie, inclusief Persoonsgegevens, kan worden overgedragen naar - en bewaard op - computers buiten uw staat, provincie, land of ander overheidsrechtsgebied waar de wetten inzake gegevensbescherming kunnen verschillen van die van uw rechtsgebied.

t30>

Als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt en ervoor kiest om ons informatie te verstrekken, houd er dan rekening mee dat we de gegevens, inclusief Persoonsgegevens, naar de Verenigde Staten overdragen en daar verwerken.

Uw instemming met dit privacybeleid, gevolgd door uw indiening van dergelijke informatie, geeft aan dat u instemt met die overdracht.

Big Dream Boatman Coron zal alle redelijkerwijs noodzakelijke stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig en in overeenstemming met dit privacybeleid worden behandeld en dat uw persoonlijke gegevens niet worden overgedragen aan een organisatie of een land, tenzij zijn er adequate controles ingesteld, inclusief de beveiliging van uw gegevens en andere persoonlijke informatie.

Openbaarmaking van gegevens

Openbaarmaking voor wetshandhaving

Onder bepaalde omstandigheden kan Big Dream Boatman Coron worden verplicht om uw Persoonsgegevens openbaar te maken indien dit wettelijk verplicht is of als reactie op geldige verzoeken van overheidsinstanties (bijvoorbeeld een rechtbank of een overheidsinstantie).

Wetelijke vereisten

Big Dream Boatman Coron kan uw Persoonsgegevens in goed vertrouwen bekendmaken dat een dergelijke actie noodzakelijk is om:

  • Om te voldoen aan een wettelijke verplichting
  • Om de rechten of eigendom van Big Dream Boatman Coron te beschermen en te verdedigen
  • Om mogelijke misstanden in verband met de Dienst te voorkomen of te onderzoeken
  • Om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van de Service of het publiek te beschermen
  • Ter bescherming tegen wettelijke aansprakelijkheid
  •  

Beveiliging van gegevens

De veiligheid van uw gegevens is belangrijk voor ons, maar onthoud dat geen enkele verzendmethode via internet of elektronische opslagmethode 100% veilig is. Hoewel we ernaar streven commercieel aanvaardbare middelen te gebruiken om uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we de absolute veiligheid ervan niet garanderen.

Ons beleid inzake 'niet volgen'-signalen onder de California Online Protection Act (CalOPPA)

We ondersteunen Do Not Track ("DNT") niet. Niet volgen is een voorkeur die u in uw webbrowser kunt instellen om websites te informeren dat u niet gevolgd wilt worden.

U kunt Do Not Track in- of uitschakelen door naar de pagina Voorkeuren of Instellingen van uw webbrowser te gaan.

Uw gegevensbeschermingsrechten onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Als u inwoner bent van de Europese Economische Ruimte (EER), heeft u bepaalde gegevensbeschermingsrechten. Big Dream Boatman Coron streeft ernaar redelijke stappen te ondernemen om u in staat te stellen het gebruik van uw Persoonsgegevens te corrigeren, aan te passen, te verwijderen of te beperken.

Als u geïnformeerd wilt worden over welke Persoonsgegevens wij over u hebben en als u deze uit onze systemen wilt laten verwijderen, neem dan contact met ons op.

In bepaalde omstandigheden hebt u de volgende gegevensbeschermingsrechten:

Het recht om de informatie die we over u hebben in te zien, bij te werken of te verwijderen Indien mogelijk kunt u uw persoonlijke gegevens rechtstreeks openen, bijwerken of verwijderen in het gedeelte met uw accountinstellingen. Als u deze acties niet zelf kunt uitvoeren, neem dan contact met ons op om u te helpen.

Het recht op rectificatie. U hebt het recht om uw gegevens te laten corrigeren als die gegevens onjuist of onvolledig zijn.

Het recht om bezwaar te maken. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen onze verwerking van uw Persoonsgegevens.

Het recht op beperking. U hebt het recht om ons te verzoeken de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken.

Het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U hebt het recht om een ​​kopie te krijgen van de informatie die we over u hebben in een gestructureerd, machineleesbaar en veelgebruikt formaat.

Het recht om toestemming in te trekken. U hebt ook het recht om uw toestemming in te trekken wanneer Big Dream Boatman Coron op uw toestemming vertrouwde om uw persoonlijke gegevens te verwerken.

Houd er rekening mee dat we u kunnen vragen uw identiteit te verifiëren voordat we op dergelijke verzoeken reageren.

U hebt het recht om een ​​klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Neem voor meer informatie contact op met uw lokale gegevensbeschermingsautoriteit in de Europese Economische Ruimte (EER).

Serviceproviders

We kunnen externe bedrijven en personen in dienst nemen om onze Service ("Serviceproviders") te faciliteren, de Service namens ons te leveren, Servicegerelateerde services uit te voeren of ons te helpen analyseren hoe onze Service wordt gebruikt.

Deze derden hebben alleen toegang tot uw Persoonsgegevens om deze taken namens ons uit te voeren en zijn verplicht deze niet openbaar te maken of voor andere doeleinden te gebruiken.

Analyse

We kunnen externe serviceproviders gebruiken om het gebruik van onze service te controleren en te analyseren.

Google Analytics

Google Analytics is een webanalyse-service aangeboden door Google die websiteverkeer volgt en rapporteert. Google gebruikt de verzamelde gegevens om het gebruik van onze Service te volgen en te monitoren. Deze gegevens worden gedeeld met andere Google-diensten. Google kan de verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties van zijn eigen advertentienetwerk te contextualiseren en te personaliseren.

U kunt ervoor kiezen om uw activiteit op de Service niet beschikbaar te stellen aan Google Analytics door de Google Analytics opt-out browser-add-on te installeren. De add-on voorkomt dat Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js en dc.js) informatie deelt met Google Analytics over bezoekactiviteit.

Ga voor meer informatie over het privacybeleid van Google naar de webpagina met de privacyvoorwaarden van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Gedragsremarketing

Big Dream Boatman Coron gebruikt remarketingdiensten om op websites van derden te adverteren nadat u onze Dienst hebt bezocht. Wij en onze externe leveranciers gebruiken cookies om advertenties te informeren, optimaliseren en weergeven op basis van uw eerdere bezoeken aan onze Service.

Google Ads (AdWords)

Google Ads (AdWords)-remarketingservice wordt geleverd door Google Inc.

U kunt zich afmelden voor Google Analytics voor display-advertenties en de Google Display Network-advertenties aanpassen door naar de pagina met Google Ads-instellingen te gaan: http://www.google.com/settings/ads

Google raadt ook aan om de Google Analytics Opt-out Browser Add-on - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - voor uw webbrowser te installeren.Google Analytics Opt-out Browser Add-on biedt bezoekers de mogelijkheid om te voorkomen dat hun gegevens worden verzameld en gebruikt door Google Analytics

Ga voor meer informatie over het privacybeleid van Google naar de webpagina met de privacyvoorwaarden van Google: https://policies.google.com/privacy?hl=nl

Facebook

Facebook-remarketingservice wordt geleverd door Facebook Inc.

Je kunt meer te weten komen over op interesses gebaseerd adverteren van Facebook door deze pagina te bezoeken: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Als u zich wilt afmelden voor op interesses gebaseerde advertenties van Facebook, volgt u deze instructies van Facebook: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook houdt zich aan de zelfregulerende principes voor online gedragsreclame die zijn opgesteld door de Digital Advertising Alliance. U kunt zich ook afmelden voor Facebook en andere deelnemende bedrijven via de Digital Advertising Alliance in de VS http://www.aboutads.info/choices/, de Digital Advertising Alliance of Canada in Canada http://youradchoices.ca/ of de European Interactive Digital Advertising Alliance in Europe http://www.youronlinechoices.eu/, of meld u af via de instellingen van uw mobiele apparaat.

Ga voor meer informatie over de privacypraktijken van Facebook naar het gegevensbeleid van Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Betalingen

We kunnen binnen de Service betaalde producten en/of diensten leveren. In dat geval gebruiken we diensten van derden voor de verwerking van betalingen (bijvoorbeeld betalingsverwerkers).

We zullen uw betaalkaartgegevens niet opslaan of verzamelen. Die informatie wordt rechtstreeks verstrekt aan onze externe betalingsverwerkers wiens gebruik van uw persoonlijke informatie wordt geregeld door hun privacybeleid. Deze betalingsverwerkers houden zich aan de normen die zijn vastgesteld door PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten zorgen voor een veilige verwerking van betalingsgegevens.

De betalingsverwerkers waarmee we werken zijn:

Apple Store-in-app-betalingen

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://www.apple.com/legal/privacy/en-ww/

Streep

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://stripe.com/us/privacy

PayPal / Braintree

Hun privacybeleid kan worden bekeken op https://www.paypal.com/webapps/mpp/ua/privacy-full

Links naar andere sites

Onze Service kan links bevatten naar andere sites die niet door ons worden beheerd. Als u op een link van een derde partij klikt, wordt u doorverwezen naar de site van die derde partij. We raden u ten zeerste aan om het privacybeleid te lezen van elke site die u bezoekt.

We hebben geen controle over en aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud, het privacybeleid of de praktijken van sites of diensten van derden.

Privacy van kinderen

Onze Service richt zich niet tot personen onder de 18 jaar ("Kinderen").

We verzamelen niet bewust persoonlijk identificeerbare informatie van iemand onder de 18 jaar. Als u een ouder of voogd bent en u weet dat uw kind ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt, neem dan contact met ons op. Als we ons ervan bewust worden dat we persoonlijke gegevens van kinderen hebben verzameld zonder verificatie van ouderlijke toestemming, nemen we stappen om die informatie van onze servers te verwijderen.

Wijzigingen in dit privacybeleid

We kunnen ons privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken. We zullen u op de hoogte stellen van eventuele wijzigingen door het nieuwe privacybeleid op deze pagina te plaatsen.

We zullen u hiervan op de hoogte stellen via e-mail en/of een prominente kennisgeving op onze Service, voordat de wijziging van kracht wordt en de "ingangsdatum" bovenaan dit Privacybeleid bijwerken

U wordt aangeraden dit privacybeleid regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen. Wijzigingen in dit privacybeleid zijn van kracht wanneer ze op deze pagina worden geplaatst.

Contact

Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen.

.